ZasadaDla sprzedawcówKonto
Anulowanie subskrypcji
Subskrypcję anulujesz w "Settings > Subscription" przyciskiem "Cancel subscription"; nie ma okresu wypowiedzenia. Subskrypcja trwa wtedy do końca opłaconego okresu: zachowujesz dostęp do tej daty, potem nic nie jest pobierane, a pozostały okres nie jest zwracany. Do tej daty możesz to cofnąć przyciskiem "Withdraw cancellation". Po dacie końcowej tracisz dostęp do swoich dostawców, produktów i zamówień w Everspring. Starsza subskrypcja, którą Everspring obsługuje osobiście, ma zamiast tego formularz anulowania; trwa do końca okresu umowy, a pisemne potwierdzenie otrzymujesz w ciągu 10 dni roboczych.
Zmiany
- Dodano do bazy wiedzy.